Noter om de medvirkende

Marie-Luise Bodendorff

Marie-Luise Bodendorff er født i Augsburg (Tyskland) i 1983. Hendes helt usædvanlige talent medførte en tidlig optagelse på Hochschule für Musik i Karlsruhe i en alder af ti. Som seksårig begyndte Marie-Luise at spille koncerter. Hendes første offentlige optræden var med Südwestdeutsches Kammerorchester Pforzheim i 1989.
Fra 2002 til 2007 studerede Marie-Luise Bodendorff med den russiske pianist og pædagog prof. Vladimir Krainev ved Hannover Universitet for musik, drama og medier. Videregående studier fra 2007 til 2013 hos prof. Christopher Oakden i Hannover, et forløb, som afsluttedes med højeste karakter. Derefter fulgte en milepæl på hendes kunstneriske rejse: Solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) hos den svenske pianist og komponist prof. Niklas Sivelöv. I juni 2014 tog Marie-Luise Bodendorff diplom som solist og debuterede officielt i Tivolis Koncertsal. I 2013 blev Marie-Luise Bodendorff inviteret til at spille for kongehuset på Chateau de Caix. Her startede hun et samarbejde med ”Nordic String Quartet”, der senere blev kendt i hele Danmark som ”Nordic Piano Quintet”.
Marie-Luise Bodendorff er nu bosat i København og underviser som timelærer i klaver på DKDM.
I 2017 har Marie vundet tre internationale konkurrencer: En 3.pris ved ”London Grand Prize Virtuoso” 2017, en 2. pris ved Concorso Internationale ”Premio Vittoria Caffa Righetti”, Italien og en 1. pris ”Assoluto” ved Concorso Internazionale ”Musica Insieme”, Italien 2017 .